Välkommen

På palmblad.nu uppdaterar Andreas med intressanta nyheter och bilder. Här finns också bilder från hens resande och matlagning samt en samling med bilder som blivit samlade och filmer som gjordes när Andreas var yngre. I senast från min twitter ser du vad som händer i Andreas liv just nu.

Detta är en tillfällig sida tills min nya är färdig. Det är först när inspirationen slår till som jag kommer göra på designen, när det nu blir...

tisdag, maj 27, 2014

Kina 2014: Nio lugna dagar i Jiangshan

Efter några dagar i Shanghai där vi mest vilade upp oss och anpassade oss till ny tidszon så tog vi ett snabbtåg fyra timmar till Jiangshan (江山), Elins hemstad.

Här har vi mest tagit det lungt och träffat Elins mamma, syster, brorsdotter och en del olika kompisar. Därefter ska vi ta taxi en halvtimme till en större stad i närheten och sedan flyga till Peking och sen vidare till Tianjin en dag för att avsluta resan i Peking igen.

Länk till album med nya bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera som, Välj profil "Namn/Webbadress". Skriv in ditt namn (och epost om du vill). Skriv sen och skicka din kommentar. Svarar du som Anonym, så måste du kanske skriva in koden som kommer finnas i en bild.